Muğla Marmaris satılık daire

23ncı--yıl-gonenc-emlak

Muğla çevresi 23 yıl gayrimenkul danışmanlık hizmeti veren  Gonenc Emlak Şirketi Marmaris satılık daire almak isteyenlere öneride bulunuyor.

Yıllardır kirada oturup Marmaris satılık daire alma hayali kurdunuz ama bir türlü yeterli parayı bir araya getiremediniz. Fakat yinede kiradan kurtularak bir ev sahibi olmak istiyorsanız, bankaların sundukları konut kredisi imkanları sayesinde sizlerde kira öder gibi sabit taksitlerle Marmaris satılık daire alarak ev sahibi olabilirsiniz. Son zamanlarda sunulan çok düşük faizler sayesinde uygun taksitlerle kira ödermiş gibi ev sahibi olmak çok kolay bir hal aldı. Bankalar tarafından sunulan bu imkanlardan faydalanarak yıllardır kurduğunuz ev hayalinizi gerçekleştirebilirsiniz. Üstelik biraz birikmiş paranızda varsa onu da kullanarak taksit tutarını düşürerek ödediğiniz kiradan daha düşük fiyatlarla ev sahibi olursunuz.

Marmaris emlak fiyatlarını araştırarak işe başlayabilirsiniz. Beğendiğiniz bir evin tapusu ile bankaya ön münacatta bulunarak kredi işleminizi başlatabilirsiniz. Bankaların çoğu aynı gün içinde sizlere yanıt vermektedir. Konut Kredisi kullanmadan önce yapmanız gereken bazı önemli konular vardır. Bunların başında öncelikle Marmaris satılık daire kredisi çekerken çok dikkatli olmanız ve bütün bankaları araştırmanız gerekiyor. Aylık gelirinizin üstünde ve ödeyemeyeceğiniz kredi miktarını kullanmanız sizleri büyük sıkıntılara sokar ve böyle bir kredi kullanımı satın aldığınız konutun elinizden gitmesine neden olur. Mümkünse alacağınız Marmaris satılık daire bedelinin üçte biri kadar peşin olarak ödeme yapılması, kredi taksitlerinizi daha uygun çıkmasını sağlar. Konut kredisi kullanırken aylık taksit tutarları yanı sıra vade uzunlukları ve faiz oranları ilave olarak ödenen komisyon ve masrafları dikkate alınması gerekir. Masraf ve komisyonlar eklendiğinde en düşük faiz açıklayan bir bankanın faizi daha yüksek olan bir bankadan daha fazla olduğu ortaya çıkar.

Bankaların sadece faiz oranlarına bakarak kredi başvurusu yapılmaz. Toplam giderler, komisyon, sigortaları  dahil ederek kullanmak istediğiniz kredinin toplam maliyetine bakılması önemlidir. Ayrıca, tapu masrafı ve diğer giderlerinizi hesaplayarak kredi kullanmanız sonradan çıkacak olan maddi sıkıntılarınıza baştan engel olur, yeni çıkan yasa gereği bankalara ödemiş olduğunuz komisyon ve dosya masraflarında geri alma imkanınız bulunmaktadır. Kredi kullandıktan sonra hukuki olarak bu yola başvurarak ödediğiniz masrafları da geri alabilirsiniz.

Kaynak Site:  Marmaris Gonenc Emlak

Hakkında

2ooo yılından beri kendi aile şirketinde yöneticilik yapıyor. Evli. Marmariste yaşıyor.

Tagged with: , , , , , , , ,
emlak, marmaris emlak, marmaris haber kategorisinde yayınlandı

Yorum bırakın